Vi vet at vi ikke har oversikt over alle gode band som finnes der ute, og at det finnes utrolig mye spennende musikk i underskogen av norske band. Derfor ønsker vi å holde av en plass på vårt program til et band vi ikke kjenner til, men som vi vet at finnes der ute!

For å bli tatt i betraktning til den siste spotten vi har ledig, trenger vi noe å evaluere ut i fra. Derfor må dere ha noe musikk tilgjengelig å sende oss på for eksempel på Soundcloud, Spotify, Tidal, youtube, wav-filer eller lignende. Linker til utgitt musikk på Spotify/SoundCloud eller lignende fungerer best, men vi godtar også lydfiler fra liveopptredener, demoer eller youtube videoer. Det viktigste er at vi får et inntrykk av hvordan dere låter! Hvis dere har mange låter er det fint om dere velger en eller to låter som best representerer dere!

Linker kan sendes til oss gjennom facebook eller på booking@rockstream.no, lydfiler må sendes på mail.

Etter 17.mai kommer vi til å høre gjennom alle som har sendt inn musikk til oss, og vårt booking team vil velge ut det bandet vi synes er mest spennende akkurat nå!

RockStream Festival består av en liten gjeng ildsjeler, som ønsker å løfte frem ny og spennende musikk. Med et publikumstak på 1200 mennesker ønsker vi å lage en intim og hyggelig festival for et musikk- og kulturinteressert publikum, og vi ønsker å skape en god opplevelse både for publikum og artister!

Hva kan dere forvente av oss?
– Dere får åpne RockStream Festival 2018 på vår hovedscene! Dere går på scenen klokken 18.15 torsdag 21.juni, og får spille et sett på opp til 45 minutter.
– Dere får festivalpass til hele festivalen, samt bonger til å kjøpe mat og drikke den dagen dere spiller.
– Vi dekker opp til 1000,- i reiseutgifter.
– Dere får 1 person på gjesteliste pr. bandmedlem.
– Vi stiller med basic backline (trommer, bassforsterker og 2 gitarkabinetter), dere må selv ta med gitartopper, cymbaler og annet dere eventuelt trenger.

Hva forventer vi av dere?
– At hele bandet har mulighet til å stille opp 21.juni, både til konsertstart kl. 18.15, og til lydprøver tidligere på dagen.
– At dere sender noen ord om dere selv, og aller viktigst et opptak som vi kan høre på . Linker til utgitt musikk på Spotify/SoundCloud eller lignende fungere best, men vi godtar også lydfiler fra liveopptredener, demoer eller youtube videoer. Det viktigste er at vi får et inntrykk av hvordan dere låter! Linker kan sendes til oss gjennom facebook eller på booking@rockstream.no, lydfiler må sendes på mail.