Frivillige

Vi trenger engasjerte frivillige som har lyst til å bidra under RockStream Festival som arrangeres 16-18.juli. De frivillige utgjør festivalens hjerte og sjel, og vi søker deg som har lyst til å bidra med å skape en fantastisk festival!

For å være frivillig bør du være fra 18 år og oppover, men på noen områder kan vi også ha frivillige fra 16 år. Det finnes ingen øvre aldersgrense.

Vi trenger frivillige til mange ulike områder, som for eksempel vakthold, rigging, salg, servering og logistikk. Når du søker om å være frivillig på festivalen har du anledning til å prioritere hvilke arbeidsoppgaver du helst vil jobbe med, og vi vil gjøre vårt beste for at du får anledning til å jobbe med det som interesserer deg. Hvis man er tidlig ute med å søke, er sjansen størst for at du får jobbe med det du ønsker. Alle frivillige må jobbe minimum 2 vakter à 7 timer enten før, under og/eller i etterkant av festivalen for å opparbeide seg fullt festivalpass man kan benytte seg av når man ikke jobber.

Som frivillig får du:

  • Gratis festivalpass
  • Mat og drikke når du jobber
  • Egen t-skjorte som viser at du er en av oss
  • Hvis du ønsker det, kan du få en festivalattest som bekrefter din innsats som frivillig hos oss.
  • I tillegg får du oppleve masse god musikk, god stemning, mulighet til å møte nye venner og gleden over å ha laget noe som vi bare kunne fått til sammen!

Søknadsskjema for frivillige

Kjønn

Kost