Praktisk informasjon

Billetter og bånd

Billetter kjøpes på Ticketco

Festivalpass 3 dager: TBA
Dagspass Torsdag: TBA
Dagspass Fredag/Lørdag: TBA

Åpningstider

Torsdag: 16.00–02.00
Fredag: 13.00–02.00
Lørdag: 13.00–02.00

Åpningstider camping og bobil
Onsdag 15.00 – søndag 15.00

Camping og bobiler

Camp RockStream er det beste alternativet for dere som skal på årets festival og leter etter overnatting. Campen er rett ved festivalinngangen, så nærmere kommer dere ikke. Vi har fokus på moro, glede og at alle skal trives. I tillegg til at du kan høre festivalen fra campen, har vi RockStream ART hvor vi blant annet har barsalg og et godt utvalg av kunst i ulike former, mulighet for å koble til strøm og shuttlebuss (se egne tider) som går tur/retur Revetal for de som ønsker seg en matbit eller en tur på butikken.

Vi har nulltoleranse for tyveri, slagsmål og andre apestreker. For å bo på Camp RockStream må du ha fylt 18 år. Vi gjør vårt for at campen skal passe for alle – for unge som eldre – så hjelp oss med å gjøre dette til en hyggelig opplevelse for dere selv og alle andre.

Alle som skal overnatte i telt må kjøpe billetten «Overnatting Festivalcamp» hos TicketCo, og koster 100 kr per teltplass. Man får da tildelt en teltplass på 5×5 meter. Alle med campingpass og festivalarmbånd må selv ta med eget telt. Campingpasset må kjøpes på TicketCo og medbringes før du ankommer festivalen.

Teltcampen er uten strøm. Ladestasjon til mobil etc. er i låven på bobilcampen. Egen lader må selv medbringes.

Alle som skal komme med campingvogn eller bobil må kjøpe billetten «Parkering Bobil/Campingvogn»hos TicketCo. Billetten koster kr 150 per bobil/campingvogn. Vi har en maks-grense på 9 meters lengde per bobil/campingvogn. Dersom din er lengre og inntil 18 meter lang, må du kjøpe to plasser/billetter. Fortelt er tillatt opptil 3 meter bredt. Bilene får vanlig strømtilgang, så utstyr som har høy effekt bes ikke brukt fordi det vil gjøre det vanskelig for oss, dere og ikke minst – andre.

Regler

 • Det er ikke tillatt med åpne flammer, og grilling er kun tillatt ved anvist plass.
 • Det er ikke tillatt med store møbler som ikke er tiltenkt campingbruk.
 • Det er ikke tillatt med større medbrakte musikkanlegg – det er for festivalens musikk man kommer, ikke sin egen. Disse vil bli konfiskert og ikke gitt tilbake før søndag.
 • Campingpass er kun gyldig i kombinasjon med festivalpass.
 • Klatring på gjerder, tyveri, vold, vandalisme og upassende opptreden vil føre til bortvisning fra campen, inndragelse av festivalbånd og/eller politianmeldelse – avhengig av sakens karakter.
 • Telt må ha 3 meters mellomrom på alle sider. Telt må settes opp innenfor oppmerkede felter.
 • Alle er ansvarlige for sitt eget søppel og kan bli påført bøter dersom sitt område ikke holdes ryddig.
 • Behandle andre som du selv ønsker å bli behandlet.
 • Området skal forlates i den stand det var da du kom.
 • Campen stenger kl. 15 på søndagen, og innen da skal alle ha ryddet sin plass og forlatt området.
 • Straffbare handlinger vil bli anmeldt.

Book plass her. (Det er begrenset med plasser så vær tidlig ute).

Aldersgrenser, regler og tips

Aldersgrense på RockStream Festival er 18 år.
(Vi har en vergeordning for personer under 18 og barn, les mer om dette under)

Vergeordning RockStream
Personer under 18 år kan komme inn på festivalområdet med vår vergeordning, men har selvsagt ikke lov til å nyte alkohol hverken før eller under festivalen. For å slippe inn må man ha med seg en egen verge over 25 år. Vergen er ansvarlig for å påse at den man har ansvar for ikke drikker alkohol under arrangementet, og må selv være 100 % rusfri under hele arrangementet.

Barn under 12 år kommer inn gratis sammen med sine foreldre, forutsatt at det er ledig kapasitet på området, men utover kvelden er dette en fest for voksne. Derfor vil vi ikke tillatte barn under 12 år på festivalområdet etter kl. 20.00. Foreldre som har med seg barn, må følge samme regler som verger (2 barn per verge).

Som verge må du:
Ha egen gyldig billett, tilsvarende billett som den du er verge for.
Være over 25 år.
Være tilstede på festivalen så lenge den du er verge for er til stede.
Være edru. Ikke påvirket av alkohol eller andre rusmidler under festivalen.
Møte opp med den du er verge for for å bytte fra billett til bånd (eget vergebånd) og skrive under på vergeavtale.
Kunne vise gyldig ID til enhver tid.

Hvis man bryter vilkårene for vergeordningen, vil dette føre til utvisning uten refusjon for både vergen og den man er verge for.

Følgende er ikke tillatt inne på festivalområdet:
– Alle former for flasker
– Medbrakt mat og drikke, med unntak for snacks, frukt og barnemat. Det er god tilgang på alt annet inne på festivalområdet.
– Spesielt brannfarlige væsker eller gjenstander
– Paraplyer (ta med regnponcho)
– Campingutstyr, som stoler og lignende.
– Profesjonelt kamera- og videoutstyr
– Selfiestang eller lignende
– Dyr

Gjenstander som er forbudt etter norsk lov er ikke tillatt på festivalområdet. Vaktpersonalet kan nekte publikum å ta med gjenstander som de vurderer kan utgjøre en risiko inne på festivalen. Unntak kan gjøres ved spesielle behov. Ta kontakt med festivalen i god tid for å avklare dette.

Ting som kan være nyttige for å få en god festivalopplevelse:
– Solkrem
– Godt fottøy
– Regntøy/regnponcho
– Genser/jakke til kvelden
– Bankkort

Vi tilbyr vegetarmat og glutenfrie alternativer, men allergikere med spesielle matbehov kan selvsagt ta med det de måtte trenge av mat etter avtale med vaktene.

Transport

Med buss
Rutebuss: Fra Tønsberg rutebilstasjon kan du ta rute 120 til Revetal. Pris per person er kr 44,- og turen tar bare 19 minutter.

Shuttlebuss: Fra Revetal sentrum vil RockStream-bussen (shuttle) kjøre deg videre til festivalområdet helt gratis.

Festivalbuss: Det settes også opp egen festivalbuss til og fra festivalområdet, og til og fra Tønsberg under festivalen. Vær tidlig ute med å booke bussbillett – vi har begrenset med plasser.

Scroll videre nedover for rutetabeller og kjøp av billett.

Ønskes det transport fra/til andre steder? Ta kontakt. Er det stor etterspørsel, vil vi selvfølgelig være behjelpelige med transport.

Til fots
Det er ca. 20 minutter å gå fra Revetal Sentrum til festivalområdet.

Med tog
Det enkleste er å ta tog til Tønsberg Stasjon, og ta buss videre til Revetal eller festivalbuss til Rockstream. Se www.nsb.no for mer informasjon om rutetider.

Med bil
Det vil være mulig å slippe av folk nær festivalområdet, men det er begrenset med parkeringsplasser (førstemann til mølla) ved festivalområdet. Det er eget område for HC parkering med gyldig bevis.

Tilgjengelighet

Festivalområdet til RockStream ligger i et ganske kupert terreng, så hele området er ikke velegnet for mennesker med nedsatt funksjonsevne eller rullestolbrukere. Vi prøver å tilrettelegge så godt som mulig for at alle skal få en god opplevelse, men området ligger i et naturlig amfi som har sine begrensninger. Det siste veistykket inn mot festivalområdet er også ganske kupert, men det er mulig å kjøre det siste stykket inn mot festivalområdet for å slippe av rullestoler. Dette skjer på egen risiko, særlig ved regnvær. Det er HC-toalett på området. Har man behov for egen HC-parkering under festivalen, ta gjerne kontakt med oss på forhånd.

Ledsagere
Ledsager til funksjonshemmede kommer gratis inn med offisielt ledsagerbevis. Dette må vises, og man må registreres ved innslipp.

Mat og allergi
Hver enkelt matbod vil ha opplysninger om sine råvarer og allergier.

Presse og akkreditering

For pressehenvendelser ta kontakt med oss på post@rockstream.no

For å søke om akkreditering må du sende oss en mail på post@rockstream.no med “Akkreditering” i emnefeltet. Skriv en kort begrunnelse for hvorfor du søker om akkreditering, og hva dere ser for dere at dere vil produsere. Frilansere må dokumentere at de har oppdrag fra media, og legge ved en publiseringsplan.

Under festivalen
Det er fotorestriksjoner på området. Akkrediterte fotografer får informasjon om hva de må forholde seg til.
Akkrediteringer hentes i billettboden i festivalområdets åpningstid eller etter avtale.
Presse er i hovedsak akkreditert for å rapportere fra festivalområdet, og dekker ikke campingområdet. Respekter at det bor folk der, og deres privatliv.
Så langt vi har mulighet og kapasitet til, hjelper vi til slik at alle journalister og fotografer får gjort jobben sin så bra som mulig på festivalområdet.

Praktisk
Trenger du bilder, logoer eller mer informasjon? Send mail tilpost@rockstream.no og fortell oss hva du trenger.